Спират движението по път I-2 между Девня и Неофит Рилски поради изграждане на нов електропровод

До 17 ч. днес се спира движението по път I-2 Русе – Варна в отсечката между Девня и Неофит Рилски поради изграждане на нов електропровод от Електроенергийния системен оператор. Трафикът преминава по следните обходни маршрути:

  • В посока Варна движението е от път I-2 Русе-Варна по общинския път за Петров дол до пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“ и продължава по автомагистралата. Пътуващите, които искат да се върнат обратно на първокласния път I-2, могат да го направят при пътен възел „Суворово“ на АМ „Хемус“, по път III-2009 до кръстовището с път I-2.
  • В посока София движението преминава от път I-2 Русе-Варна по път III-2009 до пътен възел „Суворово“ на АМ „Хемус“ и продължава по автомагистралата. Пътуващите, които искат да се върнат обратно на първокласния път I-2 Русе – Варна, могат да го направят при пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“ и да продължат по общинския път за Петров дол до път I-2.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе