Състезатели по вдигане на тежести, спечелили шампионски титли от Държавното лично първенство в гр. Хасково, получиха награди от областния управител

Днес, 30.09.2020 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков награди щангисти от СКВТ „Светкавица” – Търговище за постигнатите високи резултати от Държавното лично първенство по вдигане на тежести в гр. Хасково (22-26.09.2020 г.)

„Вие сте гордост за Търговище. На Вас разчитаме да повдигате авторитета търговищката школа по вдигане на тежести, но и на спортното училище в града” – заяви г-н Стайков. Той връчи почетни грамоти на Ивана Петрова – шампион на България в кат. до 45 кг. и Симона Събева – национален първенец в кат. до 49 кг. Грамота получи и Силвия Василева, класирала се на второ място в Държавния шампионат. Всяка от търговищките тежкоатлетки получи и индивидуален ваучер за пазаруване в специализиран спортен магазин. Поздравителна грамота и ваучер областният управител връчи и на треньора на СКВТ „Светкавица” – Търговище г-н Илиян Събев.

От своя страна г-н Илиян Събев благодари за жеста и целенасочените усилия, които г-н Стайков влага в подкрепа на търговищкия клуб по вдигане на тежести. „Изключително важно е за нас да усещаме, че вървим в правилната посока и че това се оценява от Вас и нашите съграждани” – каза треньорът. Той заяви, че щангистките от „Светкавица” имат много добри заложби, работят усърдно и на всяко състезание се явяват за титла. Големите амбиции пред Клуба са максимално високи резултати на Световния шампионат, планиран за 2021 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе