Педагози от област Търговище взеха участие в обучение по проект „КПРПС“

На 17 и 18.10.2020 г., в гр. Велико Търново се проведе обучение с педагогически специалисти от детските градини в община Попово, област Търговище по проект BG05M2OP001-2.010-0001 „Квалификации за професионално развитие на педагогическите специалисти”, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” 2014-2020 г. на тема: “Използване и създаване на електронни ресурси и учебно съдържание с отворен код“.

Темата на обучението е „Образование за утрешния ден – обучение в дигитални умения и създаване на дигитално учебно съдържание за учители и други педагогически специалисти от детски градини и училища”.

Педагогическите специалисти са доволни от организацията и провеждането на обучението, от разнообразните практически упражнения, както и от формата за придобиване на компетенции и възможностите за приложението им в бъдещата им работа.

Продължителността на обучението е 32 академични часа. Участниците ще получат  удостоверения с 2 квалификационни кредита. Обучението премина при отлична организация и в условия на активна обучителна дейност с Христина Терзиева, лектор от „Институт за човешки ресурси“ ООД.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе