Пожарникарите в областта гасиха лек автомобил и комини през почивните дни

Служители на РСПБЗН-Търговище са реагирали на получен на 26.12.2020 г. в 16,03 ч. сигнал за възникнал пожар в двигателя на лек автомобил „Ауди“ на бул. „Митрополит Андрей“ в гр. Търговище. Това информират от пожарната служба. В резултат на инцидента двигателната част е унищожена, а благодарение намесата на пожарникарите е спасена останалата част от моторното превозно средство. Вероятната причина за пожара е късо съединение.

За периода от 8,30 ч. на 23.12.2020 г. до 8,30 ч. на 29.12.2020 г. са погасени без преки материални загуби два пожара, възникнали в коминни тела поради неправилно ползване на отоплителни уреди – в къща в с. Ралица, община Търговище, и в апартамент на ул. „Ген. Тотлебен“ в гр. Омуртаг.

Служители на РСПБЗН-Омуртаг са реагирали на получен на 29.12.2020 г. в 5,08 ч. сигнал и своевременно са отстранили от платното на път I-4/София-Варна/ в близост до гр. Омуртаг паднало там вследствие силния вятър дърво, пречещо на движението на МПС. Без загуби е погасен и пожар в метален контейнер за отпадъци на ул. „Опълченска“ в гр. Търговище, причинен от небрежност при боравене с открит огън.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе