Отборът на ФК „Черноломец 1919” – Попово приключи със зимната подготовка и подновява участието си в Североизточна Трета лига

Отборът на ФК „Черноломец 1919” – Попово приключи зимната си подготовка преди началото на пролетния полусезон в първенството на Североизточна Трета лига на България, като в изиграните общо 4 контролни срещи възпитаниците на треньора Диян Кирилов записаха две победи, едно равенство и една загуба. Поповчани надиграха категорично с 5:1 състава на ФК „Академик” (Свищов), а другият им успех бе постигнат след впечатляващ обрат в резултата от 0:2 до 3:2 като гост на доскорошния участник в Първа професионална лига – ФК „Дунав” (Русе). В останалите си два двубоя играчите на „Черноломец 1919” завършиха наравно 0:0 в регионалното дерби срещу тима на ФК „Светкавица” (Търговище) и допуснаха поражение с 0:2 от лидера във временното класиране в групата и кандидат за промоция във Втора лига – ФК „Спартак 1918” (Варна).

От ръководството на поповския клуб разкриват, че през зимната пауза в шампионата са осъществили няколко входящи трансфера, като са картотекирали и привлекли в редиците си трима нови футболисти. Това са Тихомир Кънев от ФК „Севлиево” (Севлиево), Явор Тодоров от ФК „Светкавица” (Търговище) и Радослав Матеев, дошъл от юношеската школа на ФК „Лудогорец” (Разград).

Отборът на ФК „Черноломец 1919” – Попово подновява участието си в първенството на Североизточна Трета лига на България този уикенд, като в първия си официален мач за календарната 2021 г. тимът ни се изправя като домакин срещу заемащия второ място в подреждането след есенния полусезон в групата състав на ФК „Черноморец” (Балчик). Срещата ще се играе на 28 февруари (неделя) от 14:00 часа на Градския стадион в Попово при закрити врати и без публика, а феновете на футбола в нашия град ще могат да я проследят на живо онлайн, като тя ще се излъчва в реално време в страницата на „Попово Нюз” във Фейсбук, както и в групата на ФК „Черноломец 1919” (Попово).

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе