„Черноломец“-Попово с класика над „Устрем“-Дончево

Футболистите на „Черноломец“ (Попово) победиха у дома с 3:0 „Устрем Д“ (Дончево). Двубоят бе от поредния ХVIII-ти кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група и премина под пълната диктовка на домакините. Двата тима вложиха доста усилия за отбелязването на гол, но до края на първата част такъв не беше реализиран. През втората част нападателите на „Черноломец“(Попово) се вдигнаха на щурм и резултатите не закъсняха. В 58-та мин. от пряк свободен удар Беадир Беадиров порази вратата на Иван Иванов. Десетина минути по-късно отново Беадир Беадиров след разбъркване в наказателното поле на гостите удвои преднината на „Черноломец“(Попово). В 84-та мин. Тихомир Кънев – самостоятелна акция оформи крайното 3:0.

През есента „Устрем Д“ (Дончево) бе сред водещите тимове в групата. Зимната пауза беше пълна с контроли, дори се направи и 4 дневен лагер-сбор в Царева ливада. В този период се привлякоха и няколко класни футболисти от Добрич и Варна с една единствена цел – да се подсили тима. Загубата в Попово обаче е трета по ред от началото на пролетния дял на шампионата. Това свали тима на 9 място в класирането със спечелените през есента 25 точки.

В следващия кръг на 13 март (събота) от 15,00 часа „Черноломец“(Попово) гостува на „Шумен 2007“, ден по-късно на 14 март (неделя) от 15,00 часа „Устрем Д“(Дончево) приема у дома „Тополи 2010“

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе