Мъжкият отбор на КСГ ”Торнадо” – втори отборно на Купа „България”

В Пловдив се проведе Държавното лично-отборно първенство  за Купа България по спортна гимнастика за мъже, жени, младежи, юноши и девойки старша възраст.

Въпреки пандемията, КСГ ”Торнадо” участва с отбор във възрастта мъже в състав-играещ треньор Добромир Стойнев, Георги Иванов, Станислав Кирилов и Пламен Каралийски. Момчетата се раздадоха на терена до последно и заслужено спечелиха отборно второ място в България, след „Черноморски юнак“ Варна и пред  „Стрийт Уоркаут България“ София.

В индивидуалното класиране Георги Иванов е вицешампион на прескок, шести в многобоя и в призовата осмица на останалите уреди. На Добромир Стойнев малко не му достигна за бронзовия медал на земя и остана четвърти. Станислав Кирилов е седми на прескок, а Пламен Каралийски допринесе за отборното класиране на клуба. Така мъжкият отбор на КСГ “Торнадо“ завърши отлично първото за годината състезание.

Треньорите на клуба Добромир Стойнев, Йордан Савов и Снежана Стоянова продължават трескава подготовка за следващото състезание – първият етап от Държавното първенство за детско юношеска възраст – зона „Север“ на 2 април, където клуба ще участва с отбори във всички възрастови групи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе