Наградиха най-изявените състезатели на СК „Олимпиец“

На официално тържество през изминалата седмица ръководството на СК “Олимпиец”-Търговище награди най-изявените си състезатели. То се състоя на 30 юни в ресторант “Борово око”.

Гости на проявата бяха бивши състезатели, спонсори и ръководители на клуба. Основна тема на събирането бе успешното приключване на държавните първенства и завоюваната вице европейска титла при кадетите от Сали Салиев. Салиев трябваше да участва и на Световното първенство, но поради тежка травма се налага да го пропусне. Отчетено бе израстването и на другите състезатели. Най-осезаемо то се усети при двукратната шампионка на България и участничка на Европейско първенство Айлен Невзатова.

Дебют на Европейско първенство и добра заявка за себе си направи Аднан Таиров. Отлично се представиха през годината и Серхат Ахмедов при юношите, и Ахмед Ахмедов и Мутлу Ахмедов при кадетите. Блестящо стартираха и новите попълнения на клуба: Георги Трифонов, Никифор Петров, Ростислав Петров, Халил Садъков и Алекс Грозданов. Всички медалисти бяха наградени с парични премии.

В края на вечерта гостите приветстваха борците и им пожелаха още по-големи успехи през следващата състезателна година.

Поради предстоящите Олимпийски игри и ранното приключване на държавните първенства, равносметката за СК “Олимпиец” е двадесет медала: от тях осем златни, седем сребърни и пет бронзови.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе