Дневен хороскоп за 11 септември

Овен

Събота ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Телец

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Близнаци

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Бъдете деликатни, но твърди.

Скорпион

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днес  е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Риби

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе