Дневен хороскоп за 7 октомври

Овен

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес голяма част от Овните ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за днешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Днешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днес всичко тръгва по вода.

Близнаци

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. С малко пари можете да постигнете много. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Лъв

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Изясняват се нещата и в любовта. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Днес просто е такъв ден.

Везни

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Отделете време за семейството си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Грижете се добре за здравето си. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Четвъртък носи успех на Скорпионите. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Отидете на работа в добро настроение. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Избягвайте рискови операции с пари. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Четвъртък е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Водолей

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Четвъртък е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Риби

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. С малко пари можете да постигнете много. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе