Окръжен съд – Търговище изпрати в пенсия един от дългогодишните си служители

На кратка, но вълнуваща церемония, магистрати и служители с благодарности изпратиха днес в пенсия един от дългогодишните служители на Търговищкия окръжен съд съдебен архивар Веска Добрева, обработил десетки хиляди дела. За 33 – годишния си стаж, преминал в съда, тя споделя, че никога не е искала да смени работното си място.

Започнала работа в Окръжен съд – Търговище през 1988 г., по-голямата част от трудовия й път преминава в институцията.

Тя е едно от най-разпознаваемите лица на администрацията. Живата памет на Окръжен съд – Търговище.

„За всеотдайната ти работа, професионализъм, бодър дух, изключителна колегиалност към работещите в Окръжен съд – Търговище ти благодарим! Желаем ти от сърце здраве, мирно време и спокойни дни!“. С тези мили слова към нея се обърна Председателя на Окръжен съд – Търговище, съдия Татяна Даскалова. На нейно място встъпи Галена Георгиева. Тя е назначена на длъжността след проведен конкурс, в който зае първо място сред 11 кандидати.

„За безкрайната добрина, която получих от вас, професионализма и уважението, ви благодаря! Винаги съм идвала с любов на работа и съм работила така. Желая ви здраве, запазете човечността и добрината!“ Това е посланието, което Веска Добрева отправи към всички с нескрито вълнение и обич в последният си работен ден.

За всеотдайната и дългогодишна служба, с благодарност и уважение г-жа Веска Добрева бе удостоена с благодарствено писмо и парична награда.

https://www.facebook.com/justicetgorg/posts/3254559328015884?__cft__[0]=AZX_fQqGCFliS8vaBQWVRqw00KCV4yZKb3L5Lu6J1TyLO8PuIdY62VA6YFiV9Z4Icy-JRxkI6-ItcCIfVdZ9rE29WJZyIfv_hysg2DXpHl0ACyCquZj4BYgA9aM0xeh75MBmfxobbC6qtd98sGoMOYp3t8P8g7S5qTy5UF7hKISy6mY3Et1zLsgRLR2DOcWo8uk&__tn__=%2CO%2CP-R

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе