Млада жена е с фрактура след пътен инцидент на пътя Опака – Попово

На 22.10.2021 г. около 17,10 ч на път III-202/Опака-Попово/, км 56+606 – на дясна хоризонтална крива, правоспособен 61-годишен водач от гр. Опака, управлявайки лек автомобил „Мерцедес Е 220“ с варненска регистрация – собственост на мъж от гр. Варна, в посока на движение гр. Опака, не е спазил необходимата дистанция от движещия се пред него лек автомобил „Рено Трафик“ с търговищка регистрацияфирмена собственост, управляван от правоспособен 50-годишен водач от гр. Опака, който е намалил скоростта заради появило се на пътя препятствие.

В резултат следващият го автомобил го удря в задната част. Вследствие пътния инцидент возеща се на задната седалка на автомобила „Мерцедес“ 20-годишна жена от гр. Опака е транспортирана  в МБАЛ- Търговище с фрактура на лява ръка, без опасност за живота й. След медицински преглед същата е освободена за домашно лечение.

На двамата водачи са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Попово.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе