Мобилни гаражи и автомивки – иновацията, от която имаме нужда

Желаете да стартирате собствен бизнес и имате нужните средства, но нямате сграда? Global Container е най-точният Ви помощник. Фирмата разполага с широка гама от контейнери, които могат да бъдат персонифицирани така че да отговарят напълно на нуждите и желанията Ви и то в най-кратки срокове.

Предимства на мобилните гаражи и автомивки

Кратки срокове на строителство – Сроковете, в които ще бъде построен Вашият гараж или автомивка са в пъти по-кратки отколкото стоежът на сграда. Вашето ново съоръжение може да бъде готово за няколко месеца, а дори и в рамките на броени дни. Процесите на сглобяване не са сложни, но изискват нужната квалификация, а работниците са сведени до минимум.

Тук идва и още по-голямото предимство на контейнери на Global container – тяхната мобилност. Демонтажът на постройката се случва в изключително кратки срокове и обектът може безпроблемно да бъде преместен на желано от Вас място. (Теренът трябва да бъде Ваша собственост.)

Издръжливост. Още преди да навлезе идеята за използване на такъв тип контейнери за работа и живеене те са използвани за пренасяне на товари по море. Това само по себе си говори за здравината и издръжливостта на подобен тип постройки. Имат висока защита от неблагоприятни външни фактори, силно устойчиви са при земетресения и имат дълъг живот.

Индивидуалност. Мобилните гаражи и автомивки на Global container Ви дават възможност сами да създадете визията на своя контейнер. Можете сами да изберете размерите и цялостната  концепция за мястото.

Бюджет. Материалите за създаването на съоръжение от подобен тип са достъпни и винаги налични. Елементите на конструкцията са предварително създадени и остава тяхното сглобяване. Бюджетът, който заделите в началото ще Ви бъде напълно достатъчен за реализиране на целия проект.

Недостатъци

Метална конструкция. Изцяло металната конструкция на съоръженията създава предпоставка за по-силното им нагряване от слънцето през лятото. Това може да бъде избегнато с подходяща изолация, която да предпазва от проникването на топлината през летните месеци и да запазва топлината по-ефективно през зимата.

Квалифициран персонал. Контейнерите имат по – специфична конструкция, която изисква нужните познания в областта, за да бъде съоръжението безопасно за обитаване. Откриването на подходящи специалисти в тази област може да отнеме време и да забави процеса на работа.

Липса на пространство – Недостатък, който лесно може да бъде избегнат. Изборът на по-голям контейнер и правилната подредба в него автоматично премахват проблема с липсата на пространство. Дори и най-малкият размер контейнер може да се превърне в перфектно място за работа или съхранение когато пространството в него е реализирано по най-добрия начин.

Повече информация относно дейността и реализираните проекти на Global Container може да откриете на https://globalcontainer.bg/ или на телефон 089 521 1011.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе