5 предимства да използвате ламарини за покрив

Красив стил, пожароустойчивост, енергийна ефективност и доказани очаквания за производителност от 50+ години са само част от предимствата на покрива от ламарини.

Металните облицовки за жилищни сгради са един от най-бързо развиващите се сегменти за подобряване на дома. Предимствата, предлагани от тях, позволяват на собствениците на жилища да модернизират домовете си с продукти, които имат дълготрайна стойност. 

Предимства на покривните панели от ламарина

Докато другите покриви бързо намаляват стойността си с остаряването, фалцовите осигуряват следните трайни предимства:

Красота и здравина

Доказани очаквания за производителност от 50+ години. Красиви стилове, подходящи за всеки дом. Блокиращи се панели от ламарина за максимална устойчивост на вятър. 

Енергийна ефективност

Огнеустойчивост и енергийна ефективност чрез поддържане на домовете по-хладни. Ниско тегло за запазване на структурната цялост и живот.

Скрити закопчалки за красота и херметичност

Уникалните методи на формоване осигуряват днешните най-сложно проектирани метални покривни профили. Те са с широка гама от цветове, отговарящи на съвременните тенденции в дизайна на дома. Ламаринените плоскости се прикрепят една към друга с невидими скоби, които по никакъв начин не загрозяват външния вид на покрива. След това се свързват с безшевни или друг вид улуци, водосточни тръби и т.н.

Много добра гаранция от производителите

Покривните системи от ламарина отразяват лъчиста топлина дори в тъмни цветове. Производителите на тези продукти са с над 30 годишен опит. Продуктовите линии са с 40-50 години срок на употреба.

Различни дизайни

Опционалното PVDF прахово покритие позволява персонализирани цветове и смеси. Ламаринените покриви са изработени от качествен, до 99% рециклиран алуминий. Дизайните са доказано дишащи и включват уникална система без запушване. Налични са фабрично оформени персонализирани облицовки с ниско тегло.

Когато обмисляте нов покрив от ламарина за вашия дом, спомнете си за множеството предимства на метала. Не се колебайте дълго, изберете лекия вариант, с непроменящ се външен вид и с по-приемлива цена. Предимствата, които ви изброихме, са само някои от положителните качества, които имат този вид покрития. Ще се убедите сами, след като поставите такава система на вашето жилище. Много по-бързо ще се сдобиете с ново покритие на къщата, тъй като този вариант не се поставя бавно и толкова трудно, както обикновените керемиди.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе