Дневен хороскоп за 15 декември

© Pixabay.com

Овен

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Телец

Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Телец са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Близнаци

Сряда ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днвс е ден за домашни дела. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Лъв

Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Дева

В сряда не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Сряда е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Скорпион

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Тези от Вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес представителите на зодия Стрелец ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Козирог

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Сряда ще завърши добре.

Водолей

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Риби

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе