Дневен хороскоп за 17 декември

© Pixabay.com

Овен

През този ден забележете всяка красива подробност около себе си. Има толкова много неща, на които може да се зарадвате. Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми.

Телец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Близнаци

Звездите гарантират признание и успех във всички дела само на тези представители на знака, чиито решения или постъпки са основани на дълбоки чувства и убеденост в собствената правота. Не е изключено да има причини да помрачат Вашето настроение.

Рак

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Петък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Лъв

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Скорпион

За Вас днешният ден е малко напрегнат, но пък може да е много успешен, ако се организирате добре. Отделете време за почивка. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Голяма е вероятността да Ви създаде грижи. Среща с подходящия човек ще Ви разнообрази и помогне да преодолеете свое затруднение.

Стрелец

През този ден няма да сте в особено добро настроение, за което предупредете близките си. Все пак не се сърдете много на някой, който ще се опита да Ви разведри. Дайте му шанс. Бъдете отпимисти и всичко ще бъде наред.

Козирог

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината Ви. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Водолей

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

През този ден ще имате нужда от повече разбиране и подкрепа от страна на близките Ви хора. Опитайте се да им обясните състоянието си, а не стискайте зъби, за да не се получат недоразумения. Бъдете директни, но спокойни. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява самочувствието Ви след това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе