Дневен хороскоп за 22 декември

© Pixabay.com

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Телец

В чудесно състояние на духа са повечето от Телец през днешния ден. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес просто е такъв ден.

Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Няма да сте настроени за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас.

Рак

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Лъв

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Дева

През този ден може да чуете критика по свой адрес. Има и такива дни, но има и истина в някои думи. Приемете случващото се като безплатен съвет за промяна към по-добро и се стремете да го постигнете. Знайте, че всичко е за добра кауза.

Везни

Ако нещо не Ви харесва през днешния ден, не се колебайте да го промените. В крайна сметка, имено промените са ключът към успеха. Няма как да оставите нещата така, щом не Ви харесват, независимо колко време и усилия ще Ви отнеме това.

Скорпион

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Стрелец

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Козирог

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Водолей

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за Вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви още по-пълноценен.

Риби

През този ден ще имате немалко възможности, но само от Вашето решение ще зависи дали ще ги използвате. По-скоро се включете в процеса, за да не съжалявате за изпуснатия шанс. Имате реалната възможност да дадете много добри идеи за развитие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе