Дневен хороскоп за 3 януари

Овен

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на Телец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Близнаци

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Рак

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Лъв

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Понеделник е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Везни

Събития от такова естество ще придружават сполуката Ви. Днес е ден за уединение и спокойствие. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Момент за уединение, за почивка, за равносметка и за размисли по важни за Вас теми. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Скорпион

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Стрелец

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Козирог

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

Водолей

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Риби

На този ден старите здравословни проблеми могат да се влошат, така че следете здравето си особено внимателно. Също така не забравяйте да поддържате имунната си система и да получавате достатъчно витамин С.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе