Първа копка на магазин от известна верига в Попово

С първа копка бе поставено началото по изграждането на търговска сграда от веригата „Пепко” в Попово. Церемонията се състоя на 11 януари на терена на бившия „Винпром” – Попово. Строителните дейности ще включват изграждане на сграда с площ 800 кв. м, в която ще се помещават магазин от веригата, дрогерия и бързо хранене. Ще бъдат изградени и външна детска площадка с прилежаща паркова мебел, както и паркинг с 40 паркоместа.

Фирмата-възложител е „Ритейл концепт” ООД – гр. София, притежаваща правата на веригата магазини, а фирмата-строител ще бъде „Бултермострой” ООД – гр. София. Очаква се магазинът да посрещне своите клиенти през месец септември тази година. Тогава се очаква да започне и вторият етап от строителните дейности, който ще обхваща площ от 1 200 кв. м, определена за хранителен магазин с разширение на паркинга. Инвестицията, която ще бъде направена, е в размер на около 2 млн. лв., като се очаква да бъдат разкрити между 30 и 40 нови работни места в обектите.

PEPCO е европейска верига магазини, предлагаща облекла за цялото семейство и продукти за дома на ниски цени. Започва развитието си в Полша преди повече от двадесет години, като днес присъства в тринадесет европейски държави и се е превърнала в популярен търговец на детски дрехи и доставчик на декоративни продукти.

Първа копка на магазин от известна верига в Попово С първа копка бе поставено началото по изграждането на търговска…

Posted by Местен Вестник on Tuesday, January 11, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе