Дневен хороскоп за 29 януари

Овен

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес вечерта се посветете на семейството си. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дипломатични и тактични.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Характерни за близнаци са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

Рак

Обстоятелствата, които сте очаквали, може да се променят. Имате достатъчно време и умение за гъвкавост, за да се нагодите към новите условия. Не се ядосвайте излишно. Знаете, че ще се справите с всички проблеми. Много неща могат да Ви бъдат дадени днес като възможности, но от Вас ще се изиска много и като работа, и като себеотдаване на някаква цел или кауза.

Лъв

Имате толкова много отговорности по време на работа, че няма как да не се почувствате тотално стресирани. Ако успеете да сведете стреса до минимум, ще можете да измислите конструктивни решения.

Дева

През този ден ще Ви е изключително необходима помощта на другите. Не се опитвайте да свършите всичко сами, просто няма да се получи и дори може да направите допълнителни грешки. Не се страхувайте да посикате помощ от другите.

Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Скорпион

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от представителите на зосия Стрелец през днешния ден. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Козирог са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината Ви. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Риби

Проявете сдържаност и такт. Това особено се отнася за жените. Трябва достойно да изживеете тъмния период от живота си. Увереността в себе си, лекотата и непринудеността в общуването Ви помагат да подобрите отношенията си с началството или хората, от които зависите. Съществува вероятността от непредвидени разходи и загуби.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе