Дневен хороскоп за 23 февруари

Овен

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. В интимния живот емоциите са смесени. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не търсете недостатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете.

Телец

Сряда е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Близнаци

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Рак

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

Сряда е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Лъв са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Везни

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

Скорпион

Някой ще се опита да Ви изненада, а Вие отдавна се досещате за действията му. Не разваляйте удоволствието на човека и вложете целия си артистичен талант, за да изглеждате приятно изненадани. Той ще го оцени.

Стрелец

Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Козирог

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Водолей

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Риби

Сряда е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе