Дневен хороскоп за 2 март

© Pixabay.com

Овен

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Телец

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно Ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, Вашият оптимизъм се връща наново.

Близнаци

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Рак

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Лъв

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Дева

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Везни

Представителите на зодия Везни изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Анализирайте действията си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Козирог

Сряда е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Тази сряда е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Сряда е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Действията Ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обърнете внимание и на хората в дома си. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе