Дневен хороскоп за 24 март

Овен

Проявете сдържаност и такт. Това особено се отнася за жените. Трябва достойно да изживеете тъмния период от живота си. Увереността в себе си, лекотата и непринудеността в общуването Ви помагат да подобрите отношенията си с началството или хората, от които зависите. Съществува вероятността от непредвидени разходи и загуби.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което Ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около Вас.

Рак

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които Ви заобикалят. Освободете се от колебанията, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали настоящите Ви проблеми и търсете възможните начини да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за действия, а призив, залегнал в хороскопа Ви за този ден.

Лъв

Отдайте се на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Дева

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Везни

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Скорпион

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Стрелец

Днес сте с променливо настроение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки.

Козирог

Пълнота при реализацията на материални и финансови цели, успешни постижения на желанията от лично естество, и добри постижения в бизнеса, но трудно осъществими ползи при контакти с хора от обществените среди. Разчитайте на себе си за осъществяване на намисленото.

Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени.

Риби

Четвъртък не е еднозначен ден за Риби. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе