Как да изберем най-добрия анален разширител

Аналният секс е сред “деликатните теми”, които стават все по-коментирани, споделят от онлайн магазин Клеопатра. Тенденцията е той да се практикува все по-често, както и да се говори все по-открито за удоволствието, което носи. Използването на еротични играчки е също сред елементите при този вид проникване, което предоставя забавление и наслада и за двамата партньора. 

За какво се използват аналните разширители 

Самото им име подсказва какво е тяхното приложение и какво можем да очакваме от присъствието им в нашия “секс инструментариум”. С тях подготвяме тялото си за предстоящата анална пенетрация, която нерядко предизвиква болка и дискомфорт. За да е проникването максимално лесно и приятно, трябва да се използват специални лубриканти и аксесоари от рода на разширителите. Те се изработват от материали като гума, силикон, стъкло и метал. 

Как да изберем според формата

Аналните разширители се предлагат с различен диаметър в онлайн магазините – за начинаещи, за напреднали и за експерти. Освен по размерите, те се отличават помежду си по своята форма, като вариантите са аксесоари с кръгъл и елипсовиден дизайн, играчки за дупе тип “огърлица”, с издължена основа и по-къси, като има и модели с нестандартна визия. 

Последните имат доста артистично изпълнение и са начин не само да повишим удоволствието по време на секс, но и естетиката. Разширителите с опашка и тези с накрайници във формата на сърце са истинско еротично бижу, на което ще искате да се наслаждавате отново и отново. Тях също можем да ги открием свободно в онлайн магазините. 

От какъв материал да бъде

Метални, пластмасови и стъклени – аналните разширители се изработват от всякакви материали, разказват от онлайн магазин за секс играчки Клеопатра. Всеки един вид има различно ниво на твърдост, като определящ фактор в случая са личните предпочитания на неговия ползвател. Ако сте все още “прохождащи” в този вид секс, е препоръчително да заложите на по-меки аксесоари, за да е преживяването максимално приятно. 

Кой размер е по-добър, споделят от онлайн магазин Клеопатра

Размерът има значение особено когато говорим за приспособления като аналните разширители. От онлайн магазин за секс играчки Клеопатра съветват да се съобразите с опитността, която притежавате. А именно: 

  • начинаещи – в този случай е желателно да изберете анален разширител с по-малки размери, за да не е проникването съпроводено с болка. При този модел най-широката точка е около 3 см, което е напълно достатъчно за неопитни; 
  • средно напреднали – вече имате известен опит с аналния секс и искате да преминете на по-горно ниво? От онлайн магазин Клеопатра съветват да заложите на Butt Plug комплектите, с които можете да опитате различни нива на твърдост. Ще се докоснете до букет от нови еротични усещания, за които дори не сте и предполагали; 
  • експертно ниво – вече можете да добавите и вибрация, както и да увеличите значително диаметъра на своя анален разширител. При пенетрация добавете и лубрикант за по-лесно боравене със секс аксесоара. Той може да се използва не само от жени, но и от мъже, като във втория случай се цели стимулиране на простата, която е източник на силно удоволствие при господата. 

Днес аналните разширители се предлагат на сравнително ниски цени в онлайн магазините, което ги прави още по-търсен и купуван продукт. Преди употреба трябва да се извърши старателна дезинфекция, а самият аксесоар е за лично ползване и не е добре да се споделя с други хора. 

Да има ли допълнителни аксесоари

Насладата от използването на аналните разширители може да бъде увеличена, ако добавим към тях и други секс пособия, разказват от онлайн магазин Клеопатра. Вагинални аксесоари, белезници или клиторни стимуланти – нека удоволствието бъде още по-пълно и незабравимо. Всички тези артикули се предлагат в огромно разнообразие, като могат да бъдат намерени и доста евтини, така че да допълните безпроблемно колекцията си от еротични атрибути. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе