Среща-разговор и представяне на новата книга на Петя Цолова

На 11 май във фоайето на библиотеката се проведе срещата разговор с писателката Петя Цолова. По време на събитието бе представена нейната „Среднощна изповед“, събрала в себе си цялостната равносметка на живота и творчеството на именитата Петя Цолова. „Книгата видя бял свят благодарение на приятелската подкрепа на Регионалната библиотека, в лицето на директора – Р. Куцарова, както на идеята за разговор и неговото осъществяване от Богомила Атанасова и с редакторското уастие на Марияна Николова“. Водещ на срещата беше Божидар Николов – гл. редактор и издател на в-к „Търговищки новини“.

Срещата премина изключително трогателно, публиката получи ценни съвети и лични признания от писателката за творческото писане, за отдадеността на „зодия поет“. Тя получи и красив букет от кмета д-р Дарин Димитров, който й бе връчен от Росица Куцарова – директор на Регионална библиотека „Петър Стъпов“.

Към края на събитието, не малка част от присъстващите изказаха своето възхищение към писателката и споделиха обзелите ги емоции след прочитането на „Среднощна изповед“. Срещата завърши с раздаване на автографи и обещание за нови срещи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе