По случай празника на служителите на МВР наградиха 54 служители от различни звена на областната дирекция в Търговище

Във връзка с професионалния празник на служителите на МВР – 5 юли, за проявен професионализъм в работата и постигнати високи резултати в нея с „Писмена похвала“ от директора на ОДМВР-Търговище са отличени 54 служители на ОД на МВР-Търговище.

Сред тях са: по 9 служители от отдел „Разследване“ и от сектор „Пътна полиция“ в областната дирекция, по 6 служители на сектор „Български документи за самоличност“ и на РУ-Попово, по 5 служители на РУ-Търговище и на РУ-Омуртаг, по 4 служители на група „Оперативен анализ и полицейска статистика“ и на група „Миграция“ в дирекцията, и по трима служители на сектор „КАПОЧР“ и на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

В тържествена обстановка директорът на ОДМВР-Търговище ст. комисар Мариан Михайлов връчи на наградените служители възпоменателни грамоти „Писмена похвала“. Той поздрави всички  служители на структурата с предстоящия им професионален празник и им благодари за постигнатите благодарение на самоотвержената им работа много добри показатели като резултати от дейността й. Ст. комисар Михайлов пожела  на всички тях да бъдат здрави – те и близките им, чиято ежедневна подкрепа и съпричастност им дават сили в нелеките им професионални делници.

По случай професионалния празник на служителите на МВР с „Писмена похвала“ от директора на ГД „ПБЗН“ гл. комисар Николай Николов е наградена Станислава Петрова  от РД „ПБЗН“-Търговище.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе