Как да се облечем за музикален фестивал?

Лято е и музикалните фестивали са в разгара си. Всеки музикален фестивал е специален и носи със себе си определена енергия, а и музикалните събития на открито са едни от най-запомнящите се летни преживявания. Този тип събития дават свобода на присъстващите да бъдат облечени по-свободно и артистично, но в същото време и достатъчно удобно, за да се насладят на преживяването и да се забавляват. С наближаването на всеки един фестивал идва и въпросът – Какво да облека?

Всеки един музикален фестивал е идеална възможност да изразите себе си чрез дрехите, които сте избрали да носите. Ако харесвате стила на обличане дадена известна личност и искате да подражавате на този стил по време на събитието може да опитате да пресъздадете конкретен аутфит. По този повод сме ви подготвили и промокод AboutYou, както и промоция Емаг където ще откриете всичко нужно за перфектната си визия по време на фестивал.

Фестивалното облекло трябва да бъде интересно и запомнящо се, но в същото време удобно, защото никой не бе желал да мисли постоянно за дрехите си или да помрачи доброто си настроение заради неудобни обувки. Добра идея е да подходим смело към външния си вид, но не и твърде предизвикателно. Разбира се има дрехи, които задължително присъстват в “must list-a” когато става въпрос за фестивално облекло. Няма фестивал, на който да не забележите празнуващи, облечени с кроп-топ, дънкови шорти, къса лятна рокля, задължителните слънчеви очила или пък летни ботуши. В зависимост от мястото, на което се провежда събитието можете да сложите и бански комбиниран с къси панталонки (за момичета) или хавайски шорти (за момчета), ако фестивалът е плажен. Аксесоарите също са на дневен ред, а фестивалите са перфектната възможност да експериментирате с тях – гривни за глезена, стилна цветна диадема, пръстени или екстравагантно колие раница или чанта през рамо, както и шапка. Именно аксесоарите ще придадат завършеност на визията ви и ще ви накарат да се чувствате и изглеждате още по-добре.

Щом става въпрос за фестивали през лятото е важно винаги да сме подготвени и за лошото време, носейки чадър. Слънчевите очила, които вече споменахме ще допълват перфектно външния ви вид, но ще ви предпазят и от безмилостните слънчеви лъчи.

И нека не забравяме, че на фестивал може да носите каквото пожелаете, стига да се чувствате уверени и комфортно. Изразете себе си, чрез дрехите си и се отдайте на забавлението, а подходящото облекло само може да допринесе за незабравимото преживяване.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе