Дневен хороскоп за 16 юли 2022, събота

Овен

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Овен днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, събота е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Представителите на Близнаци са изнервени от сблъсъци с проблеми през отминалите делници. Такива не са характерни за днес, но мнозина все още – макар и частично, са под впечатление на негативните влияния. Денят ще е успешен. Предоставя ефективни възможности за финансови придобивки.

Рак

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рак. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Везни

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Стрелец

Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с хората и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар – това значително ще скъси пътя към успеха.

Козирог

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Явно повечето от родените в знака ще са претоварени с дела, успяването в които е безпроблемно. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Ще очаровате Вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. При възможност излезте някъде сред природата.

Риби

През този ден ще имате нужда от повече разбиране и подкрепа от страна на близките Ви хора. Опитайте се да им обясните състоянието си, а не стискайте зъби, за да не се получат недоразумения. Бъдете директни, но спокойни. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява самочувствието Ви след това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе