Дневен хороскоп за 28 юли 2022, четвъртък

Овен

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Телец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Телец са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Близнаци

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия Близнаци могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Рак

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната Ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Лъв

Това е четвъртък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Дева

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Везни

Този четвъртък Ви очаква изненадваща печалба. Сега ще можете да решите с лекота проблеми, които са се трупали от дълго време и дори ще можете да помислите за сбъдването на следващите Ви мечти. Не вярвайте на обещания и проверявайте цялата информация.

Скорпион

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днес  е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Днес сте с променливо настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши.

Козирог

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Водолей

Днес сте в безопасна зона, далеч от неприятности и несигурност. Възползвайте се максимално от това прекрасно астрологично време. Ако сте необвързани, не бързайте с нещата. Скоро ще намерите това, което търсите. Бъдете търпеливи.

Риби

Този четвъртък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе