Дневен хороскоп за 12 август 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Петък ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Овен. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Телец

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Рак

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата Ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв

За Вас днешният ден е малко напрегнат, но пък може да е много успешен, ако се организирате добре. Отделете време за почивка. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Голяма е вероятността да Ви създаде грижи. Среща с подходящия човек ще Ви разнообрази и помогне да преодолеете свое затруднение.

Дева

В петък не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

Стрелец

През този ден поставете здравето си в центъра на интересите Ви. Огледайте продуктите у дома си и изхвърлете всичко, което Ви носи само вредни вещества. Разчистването в дома или офиса ще Ви се отрази положително.

Козирог

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Водолей

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Риби

Този петък укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе