Какъв цвят дамско преходно яке би паснал с класически деним? Нашите съвети!

Наричани още преходни якета, те са перфектни за междинните сезони като пролет и есен. Тогава, когато времето е най-непостоянно и колебливо, а облаците сменят слънцето през няколко часа. Атмосферните условия са капризни и това се оказва голямо предизвикателство за нашия гардероб. Тогава спасението идва в лицето на дамските якета, гарантиращи протекция от студа, без сауна ефект или неудобството на тежкото зимно палто. Нека видим как да ги комбинираме с любимия си деним.

Как да изберем своето пролетно-есенно яке?

Забелязали ли сте, че изборът на дрехи за сезони като пролет и есен е значително по-труден? Времето в началото на годината сякаш само ни помага – зимните студове и виелици не оставят място за компромиси и купуваме дебели палта, ръкавици и вълнени панталони. През лятото ситуацията е аналогична: тънките рокли, ефирните поли и потници са напълно достатъчни, за да се чувстваме добре. И разбира се, идват междинните месеци, в които ни се струва, че никога не сме облечени достатъчно подходящо. Вятър и дъжд, редувани със слънце и после отново облаци – как да е готов гардеробът ни.

Софтшел дамските якета, както и техните разновидности спортни или капитонирани, са истинското решение, което много дами са търсили. Те са произведени от високотехнологични материи, които имат редица подобрения като хидроизолация и „дишане“ – пореста структура, позволяваща на влагата да се отвежда извън тялото. По този начин се предотвратява изпотяването и неприятното спарване. Преходните модели се отличават със спортния си вид, те са леки не заемат място – някои са толкова компактни, че се събират спокойно в малко по-голяма дамска чанта. Те са по тялото и подчертават фигурата ви, без обаче да предизвикват дискомфорт. Разнообразието от функционалности е голямо, но акцентът винаги е върху защитата – от вятър и студ, от влага или слънце.  Затова залайте смело на тях, те ще ви помогнат да бъдете подготвени за внезапните промени на климата. Ако търсите място, от което да поръчате своето ново яке, препоръчваме без колебание Bolf. Тук ви очакват десетки висококачествени модели дамски якета, а вие не се колебайте да направите своя избор.

С какви дрехи можем да комбинираме своето ново яке? Този въпрос е доста по-лесен, защото те позволяват да бъдат съчетание с панталон, пола или клин. И, разбира се, с любимия ви чифт деним.

Няколко съвета за комбинирането на дънки с преходно яке

За разлика от зимните палта и шуби, които са в по-консервативни цветове като черно, сиво, синьо или бяло, якетата за междинните сезони се предлагат в значително повече разцветки. Някои от моделите са с интересни щампи или флорални мотиви. Спортните якета нерядко се разпознават по логата на различните марки или спортни клубове. Като цяло този тип дрехи се търсят от млади жени, които нямат притеснения да покажат фигурата си след зимния сезон. Ако и вие сте сред тях, факт, в който сме сигурни, спокойно можете да се насочите към оранжеви, червени или зелени модели. Те ще създадат интересна цветова комбинация с класическото синьо на дънките, които харесвате.

Бяло и черно са извън коментар – като базови тонове можете да експериментирате свободно, без притеснение.  Обърнете внимание, че някои от предложенията са в два или повече цвята. Това предизвикателство може да се преодолее, като включите например маратонки или боти в своя тоалет и потърсите сходни нюанси в обувките.

Който и цвят да изберете, сигурни сме, че притесненията ви в пролетно-есенните месеци ще останат в миналото. А вие ще можете спокойно да се насладите на красивата природа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе