Дневен хороскоп за 25 август 2022, четвъртък

Овен

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

Телец

Пословичното Ви хладнокръвие ще Ви бъде верен помощник. Емоциите ще търсят изход и поводи, но не им ги давайте, докато не се приберете у дома. Ако останете сами, със сигурност ще се успокоите и ще премислите всички неща в главата си.

Близнаци

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.

Рак

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Лъв

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Дева

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Везни

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Скорпион

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Стрелец

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Козирог

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе