Дневен хороскоп за 26 август 2022, петък

Овен

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Телец

Петък – ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Близнаци през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Рак

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес всичко тръгва по вода.

Лъв

Представителите на зодия Лъв изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Дева

В петък за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Везни

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Стрелец

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Козирог

Петък ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Водолей

Днес очаквайте подаръци и сбъдването на Ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек. Отпуснете се максимално. Денят ще се стече като по мед. Няма да имате спънки. Вечерта може да получите неприятни новини, но ще се справите и с тях.

Риби

През днешния ден най-важното ще бъде да запазите спокойствие. Преди всяка задача бройте до 10 и тогава действайте. Някои събития в работата може да Ви изнервят, но те наистина не заслужават нервите Ви. В края на деня релаксирайте с чаша хубаво вино.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе