Учебен и арт център „Светулка” в Търговище започна записването за учебната 2022/2023

Учебен и арт център „Светулка” е най-новото място за учене и творчество в Търговище. „Отворихме врати миналата година и предлагаме разнообразни програми за обучение на деца и възрастни по английски и немски език и арт-работилници.” – споделя Светла Йорданова – собственик на центъра. Тя е преподавател по английски език. Професионалният й път преминава през завършване на Холандски колеж и Британски университет, като през годините работи в САЩ, Литва и Китай. Тя е сертифициран преподавател по английски език за целия свят към TESOL, Аризонски Щатски Университет, САЩ.  Завръщайки се в България учителската професия сама я намира и вече 10-та година малки и големи се радват на огромната й усмивка, желание и заразителен ентусиазъм.

През учебната 2022/2023 година може да се запишете за:

  • Целогодишни курсове за деца и ученици по английски и немски език (1-11 клас). Те започват през октомври и приключват през май 2023, като курсовете се посещават 2 пъти седмично. Работят по най-новите учебни системи на пазара, с невероятно разработени уроци, според възрастта на учениците, които включват развиване на основните умения: четене, слушане, писане, говорене и граматика, но и са допълнени с много проекти, игрово-базирано обучение, развиване на „меки” умения, социални умения, умения за учене и креативност. За по-големите ученици от 8-11 клас курсовете им са основа за т.нар. „сертификатна подготовка” – FCE, CAE, IELTS, TOEFL. Избрани са такива учебници, които да подготвят учениците за световно-признатите сертификати на Кеймбридж; и тези, необходими за кандидатстване в университети в Европа и САЩ. Немският език започва да става много популярен за изучаване още от ранна детска възраст. Съвременният пазар на труда изисква владеенето на повече от 1 чужд език. Това е една чудесна възможност за едно различно преживяване и развиване на допълнителни езикови умения.
  • Английски език за деца в детска градина -по световно-призната учебна система, която е разработена специално за деца в детска градина и тяхното първо запознаване с езика. Уроците ще бъдат изпълнени с игри и креативност. Дейностите окуражават любопитството на децата да изследват, да мислят и да говорят.
  • Курсове за възрастни – за начално ниво и средно-напреднали. Това са вечерни курсове, подходящи за работещи. Подбраната учебна система е разработена специално за възрастни и се уповава на комуникативния метод. Програмата включва усвояване на езика със смислено-разработени уроци, които развиват уменията за говорене, четене, слушане, писане и своевременно въвежда основни граматични правила.
    „За 1 година работа вече имаме много доволни клиенти, и с гордост и благодарност споделяме, че курсистите ни от 1-во ниво са записани и за 3-то! Говорим основно на английски! Средата е подкрепяща и стимулираща!” – споделя собственичката.
  • Месечни курсове – през пролетта се предлагат курсове за подготовка за матура по английски език за 12-ти клас и кратки курсове по английска граматика, които са едно чудесно допълнение към часовете по английски език и огромна помощ за учениците между 5-7 клас, когато усвояването на граматика представлява най-голямо предизвикателство.
  • Арт работилници „Рисуване и вино” – са месечни събития, които се водят от 2 много талантливи, усмихнати и приветливи художнички Мария и Иглика от „La casa de arte y vino”. Събитията, организирани от тях се едно преживяване на сетивата, пълно потапяне в творчеството. Независимо дали сте напълно начинаещ или напреднал в рисуването – подбраните творби и тяхната подкрепа ще ви помогнат да нарисувате картина, достойна за показ. Създава се една приятна обстановка от невероятни хора с еднакви интереси, подбрана музика, свещи, хубаво вино и обстановка. Трябва да ги посетите или да направите оригинален подарък на любим човек.
  • Подаръчни ваучери – Учебен и арт център „Светулка” предлага подаръчни ваучери, които могат да се използват за заплащане на таксите или за част от тях и са един чудесен и полезен подарък за вашето семейство или приятели.

Учебният център е просторен, чист, светъл и уютен. Разполага с 2 малки и 2 големи зали за учене и творчество. На 6-ти и 10-ти септември може да се запишете за безплатен пробен урок и да ги посетите.

За екипа, своите цели и методи на преподаване Светла Йорданова казва, че „Създаването на добър екип е като да намериш четирилистна детелина. Всеки ден търсим в себе си професионализъм, отговорност, подготовка, качество на преподаването, индивидуален подход, самоусъвършенстване, и любов към работата. Нашите ученици го знаят и виждат. Нашата цел е да развием максимално потенциала на всеки наш курсист и да вървим заедно по пътя на постигане на целите му/й. Индивидуалният подход ни води в изготвянето на учебен план, подбора на учебни материали и методи на преподаване. Въвели сме много иновативни техники и едновременно с това ползваме дългогодишно-доказани, работещи похвати, които дават резултати. Всичко това при нас е примесено с много усмивки, творчество и вълшебен прах от мечти.”

За записване и информация:

гр. Търговище, ул. Любен Каравелов №27А

Тел: 0877830628

Facebook страница

www.svetulka2020.wordpress.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе