Дневен хороскоп за 5 септември 2022, понеделник

Овен

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Овен.

Телец

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Близнаци

Този понеделник ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще Ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството Ви.

Рак

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Лъв

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от представителите на зодия Лъв са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Този понеделник е добре да си наложите повече самоконтрол. Не се захващайте с нищо ново и не отивайте на срещи, а просто се заемете с довършването на стара работа. Не се изнервяйте излишно. Бъдете нащрек и не допускайте да Ви манипулират. Не трябва да жертвате Вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над Вашите.

Везни

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Скорпион

Отдайте се на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Стрелец

Това е понеделник за веселба и лудории. Време е да разпуснете малко, затова не отказвайте излизане с приятели или хора, с които не сте се виждали отдавна. Не мислете за утрешния ден – все пак е понеделник и може да си позволите повече волности.

Козирог

Днес сте под голям натиск. Просто има твърде много неща за вършене и твърде много отговорности, които трябва да изпълнявате и в момента се чувствате доста претоварени. Бъдете методични. Измислете стратегия за преодоляване на всякакви пречки.

Водолей

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Риби

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе