Дневен хороскоп за 9 септември 2022, петък

Овен

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Петък не е лош ден за Овен, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Телец

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Близнаци

Днес денят ще Ви завари в треска. Притеснени сте за важно предстоящо събитие, но притеснението няма да Ви бъде в ползва. Опитайте се да се фокусирате и успокоите. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена. Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки.

Рак

Петък не е еднозначен ден за Рак. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Лъв

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Важен ден за печалба. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес просто е такъв ден.

Дева

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. В интимния живот емоциите са смесени. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не търсете недостатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете.

Везни

През този ден ще имате немалко възможности, но само от Вашето решение ще зависи дали ще ги използвате. По-скоро се включете в процеса, за да не съжалявате за изпуснатия шанс. Имате реалната възможност да дадете много добри идеи за развитие.

Скорпион

Този петък укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Стрелец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Този петък укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Риби

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Риби са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе