Дневен хороскоп за 15 септември 2022, четвъртък

Овен

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Телец

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Близнаци

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Рак

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Лъв

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни

Днес имате куп неща за вършене. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

Стрелец

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за Вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви още по-пълноценен.

Козирог

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Водолей

Внимателно обмислете възможностите си и не пренебрегвайте финансовата страна на нещата. Ще трябва да помислите много внимателно, преди да кажете или направите нещо изобщо. На път сте за възстановяване, но един грешен ход може да застраши това щастливо събитие.

Риби

Голям процент от Риби са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе