Дневен хороскоп за 24 септември 2022, събота

© Pixabay.com

Овен

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Овен.

Телец

Събота ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Телец. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

Събота ще внесе известно вълнение сред Рак. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Лъв

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Дева

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

Везни

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Скорпион

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Събота е благоприятнн ден за Козирозите и обещава успех във всичко. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В заключение, събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Стрелец

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Козирог

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Водолей

През този ден ще бъдете в център на вниманието, няма как. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Няма да може да го избегнете, за това използвайте момента максимално изгодно за Вас. Все пак, радвайте се на вниманието, което Ви дават днес.

Риби

Денят ще е успешен за онези от Вас, които се занимават с интелектуална дейност. Кратките пътувания ще са успешни. В края на деня ще се чувствате отпочинали и заредени с положителни емоции. Ралскирайте по най-добрия за Вас начин.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе