Дневен хороскоп за 28 септември 2022, сряда

© Pixabay.com

Овен

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В сряда се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Телец

Избягвайте да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията.

Близнаци

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Близнаци са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Рак

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв

Сряда ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Постарайте се да се избавите от превзето мнение и субективни оценки. Денят може да Ви донесе неочаквани обрати на съдбата, затова запазете спокойствие. Вероятно отложени дела ще се нуждаят от спешно завършване.

Везни

Тази сряда е добре да си наложите повече самоконтрол. Не се захващайте с нищо ново и не отивайте на срещи, а просто се заемете с довършването на стара работа. Не се изнервяйте излишно. Бъдете нащрек и не допускайте да Ви манипулират. Не трябва да жертвате Вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над Вашите.

Скорпион

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Стрелец

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Козирог

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Водолей

Занимавайте се само с обичайните си дела, не изискващи активни действия и неоправдан риск. В отношенията с близките хора е възможно да се постигне пълно разбирателство. Не се препоръчва да рискувате или да правите скъпо струващи покупки.

Риби

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. В отношенията Ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния Ви живот настъпва забележително събитие. Заплашващите Ви финансови неприятности може и да Ви заобиколят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе