Дневен хороскоп за 29 септември 2022, четвъртък

Овен

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Телец

Четвъртък не е еднозначен ден за Телец. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Вие сте във Wашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Рак

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Дева

Скрита информация може да повлияе на репутацията на влюбените представители на зодия Дева, принуждавайки ги да извършват противоречиви постъпки. Критичният поглед по отношение на собствените си възможности и великодушието към околните Ви помагат да пречупите негативните тенденции на този ден. Във всяко едно нещо се обръщайте към здравия разум и практическия подход към действителността. Финансовият крах за мнозина е неочакван и ги обърква.

Везни

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Стрелец

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

Козирог

През този ден забравете за победите. Ако се чувствате добре и уютно сред близките си хора, значи сте удържали най-голямата победа. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Водолей

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Завършете дълго отлагана работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе