Дневен хороскоп за 30 септември 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Време е да поемете юздите и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Телец

В чудесно състояние на духа са повечето от Телец през днешния ден. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Рак

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Лъв

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Везни

Планирайте внимателно всяко свое движение и не бързайте, иначе ще се спънете. По този начин със сигурност ще постигнете всичките си цели. Трябва да станете малко по-гъвкави, когато става въпрос за любовния Ви живот, както и да бъдете по-оптимистични относно промените, които се случват сега.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Стрелец

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Козирог

Днес сте с променливо настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши.

Водолей

Това е петък за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Риби

Днес някои неща ще зависят от самите Вас. Не търсете съвети от вън, Вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности – от желанието да угодите на всички до налагането им на всякакви ограничения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе