Хванаха двама шофьори без книжка и без табели на автомобилите в област Търговище

Започнати са две бързи полицейски производства по чл. 345, ал. 2 от Наказателния кодекс – за управление на МПС, които не са регистрирани по надлежния ред. Това информират от полицията. И в двата случая те са били управлявани от водачи, които не притежават свидетелство за управление на МПС.

На 29.09.2022 г. около 16,10 ч е извършена полицейска проверка на път II-48/ Омуртаг-Котел /, км 8+641 в община Омуртаг, на мотопед ”Piaggio” с неустановена собственост и без поставени на определените места регистрационни табели. Мотоциклетът е бил управляван в посока гр. Котел от 35-годишен неправоспособен водач от с. Остра Могила, община Котел.

На 30.09.2022 г. около 00,05 ч в община Антоново(на около 500 м от разклона за с. Черни Бряг) е извършена полицейска проверка на лек автомобил „Фолксваген Шаран“ с неустановена собственост и без поставени регистрационни табели на установените за това места. Автомобилът е бил управляван в посока към с. Черни Бряг от 39-годишен неправоспособен водач от с. Пороище, обл. Разград. И двете МПС не са регистрирани по надлежния ред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе