Дневен хороскоп за 4 октомври 2022, вторник

Овен

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Телец

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Вторник ще завърши добре.

Близнаци

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Рак

Увереност и спокойствие са всичко, от което имате нужда днес. И най-малкото разколебаване може да Ви обърка и да забави движението на делата Ви. Не се поддавайте на емоции и всичко ще се нареди. Трябва да се действа бързо, смислено, практично, напълно в крак с времето.

Лъв

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Дева

Днес имате куп неща за вършене. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Везни

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Посветете вторник на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Скорпион

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Стрелец

Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекаратднешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Козирог

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Вечерта се посветете на семейството си. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Днес трябва да избягвате споровете.

Водолей

Този вторник е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Риби

Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията Ви. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Риби. Днес вечерта Ви носи различни възможности, избора остава за Вас. Днес се вслушвайте по-внимателни в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе