Дневен хороскоп за 13 октомври 2022, четвъртък

Овен

Този четвъртък не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Телец

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Близнаци

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия Близнаци. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Лъв

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Дева

Това е добър ден да се справите с проблемите в личния си живот и да намерите умни решения. Всичко, от което се нуждаете, е положително отношение към вашата ситуация – или човека до Вас – и оптимистична перспектива за бъдещето.

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете.

Скорпион

Във всички дела се обръщайте към здравия смисъл и интуицията. Вашата работоспособност положително ще се отрази на резултатите от работата Ви. Звездите предвещават успех в професионалната област.

Стрелец

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Стрелец ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Явно повечето от родените в знака ще са претоварени с дела, успяването в които е безпроблемно. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Ще очаровате Вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. При възможност излезте някъде сред природата.

Водолей

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Риби

Представителите на зодия Риби днес могат да усещат прикованото към тях внимание на противоположния пол. Преливащите от енергия Риби вселяват радост и оптимизъм в околните. Препоръчва се колективна работа или учение. Денят предвещава печалба на Риби с творчески професии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе