Дневен хороскоп за 20 октомври 2022, четвъртък

Овен

В личния Ви живот се появява издигане на по-високо ниво. В семейните отношения проявявате търпимост и самообладание. Нестандартният подход към работата във всяка дейност, дори и рискованата, завършва успешно. Възможно е търговските сделки и сключените договори да донесат печалба.

Телец

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Близнаци

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на близнаци. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Рак

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Лъв

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Дева

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Везни

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Скорпион. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Стрелец

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Козирог

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Водолей

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Риби

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе