Още един пострадал при катастрофа край Попово

На 23.10.2022 г. около 17,45 ч на път II-51/В. Преслав – Търговище-Дралфа/ в община Търговище на км 62+500 – след разклона за с. Голямо Ново, правоспособен 52-годишен водач от гр. Попово, управлявайки в посока гр. Попово собствения си лек автомобил „Ситроен Берлинго“ с търговищка регистрация, е предприел маневра изпреварване на попътно движещият се лек автомобил „Опел Корса“ с търговищка регистрация, управляван от 37-годишна жена, също от гр. Попово.

В резултат управляваният от него лек автомобил е блъснал последователно автомобила „Опел Корса“ и насрещно движещия се лек автомобил „Хонда ЦРВ“ с варненска регистрация – собственост и управляван от 36-годишен водач от гр. Варна.

В резултат на пътния инцидент водачът на лекия автомобил „Ситроен“ е настанен за лечение в МБАЛ-Търговище с фрактура на глезен, без опасност за живота му. На водачите са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“.

Пробите са отрицателни. Причините за възникване на пътния инцидент ще бъдат изяснявани в хода на образуваното по случая досъдебно производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе