Дневен хороскоп за 28 октомври 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Петък ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Овен. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Телец

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Близнаци

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Рак

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Лъв

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Дева

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Везни

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Скорпион

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Днес сте под голям натиск. Просто има твърде много неща за вършене и твърде много отговорности, които трябва да изпълнявате и в момента се чувствате доста претоварени. Бъдете методични. Измислете стратегия за преодоляване на всякакви пречки.

Козирог

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Водолей

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Риби

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе