Дневен хороскоп за 3 ноември 2022, четвъртък

Овен

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Телец

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Близнаци

Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Оставете им инициативата и се забавлявайте. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Може да посетите братя, сестри, близки и роднини.

Рак

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Лъв

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

През този ден ще имате немалко възможности, но само от Вашето решение ще зависи дали ще ги използвате. По-скоро се включете в процеса, за да не съжалявате за изпуснатия шанс. Имате реалната възможност да дадете много добри идеи за развитие.

Везни

Очертава се изразителен успех за Везни, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Новина за приходи, която научавате днес е повод да се справите със задачите си както на работното място, така и у дома и да работите с удоволствие.

Скорпион

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Стрелец

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Четвъртък е благоприятнн ден за Козирозите и обещава успех във всичко. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В заключение, четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе