Дневен хороскоп за 5 декември 2022, понеделник

© Pixabay.com

Овен

Понеделник не е еднозначен ден за Овен. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Телец

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Близнаци

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Рак

Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Оставете им инициативата и се забавлявайте. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Може да посетите братя, сестри, близки и роднини.

Лъв

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Дева

Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Явно повечето от родените в знака ще са претоварени с дела, успяването в които е безпроблемно. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Ще очаровате Вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. При възможност излезте някъде сред природата.

Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Понеделник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.

Скорпион

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Стрелец

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Козирог

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Водолей

През този ден за представителите на зодия водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Риби

Днес е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Преживявате приятни мигове. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща Ви емоция.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе