Дневен хороскоп за 16 декември 2022, петък

Овен

В петък за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Телец

Въпросите, свързани със семейното празнуване, ще излязат на преден план. Нещата не са толкова сложни за организиране, дори ще Ви остане време за Вас самите. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.

Близнаци

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които Ви заобикалят. Освободете се от колебанията, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали настоящите Ви проблеми и търсете възможните начини да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за действия, а призив, залегнал в хороскопа Ви за този ден.

Рак

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Лъв

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Дева

Денят ще бъде изключително успешен за Вас във финансово отношение. Бъдете сигурни, че е хубаво да продължите да проявявате същата дисциплина. Вълнение и раздразнителност не са изключени. Силно препоръчително е да се опитвате да се справяте с проблемите спокойно и сдържано без да изостряте допълнително конфликтното влияние.

Везни

За представителите на зодия Везни напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Скорпион

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Стрелец

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Водолей

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които Ви заобикалят. Освободете се от колебанията, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали настоящите Ви проблеми и търсете възможните начини да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за действия, а призив, залегнал в хороскопа Ви за този ден.

Риби

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе